Ripsipidennykset

TOISTAISEKSI RIPSIPIDENNYSPALVELUITA EI OLE SAATAVILLA!

Infoamme kun palvelu on taas saatavilla!

 

 

 

 

Russian Volume Natural Look- volyymiripset

Volyymiripsissä liimataan 2-4 kuitua yhdelle omalle ripselle. Tämä ei kuitenkaan vahingoita omaa ripseä yhtään, sillä volyymiripset ovat jopa 3 kertaa kevyemmät kuin klassiset. Volyymiripsikuiduista tehdään viuhka, jolloin paino jakaantuu tasaisemmin omalle ripselle.

Volyymit ovat klassisiin verrattuina paljon ohuemmat ja pehmeämmät.

Volyymiripsien paksuus vaihtelee 0.07-0.10. Kaarevuudet B,C,D,L. Ripsikuitu valitaan AINA asiakkaan oman ripsen paksuuden mukaan, sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pituuksia on 7-14mm. Ripsikuidun pituus valitaan kuunnellen asiakkaan toiveita ja asiakkaan silmänmuoto huomioonottaen.

Huolto väli ja ripsien pysyvyys on yksilöllistä, ja siihen vaikuttavat monet tekijät kuten              mm.hormonit, stressi, oman ripsen kasvuvauhti ja ERITTÄIN TÄRKEÄÄ on kuinka hoidat ripsiäsi kotona.

Russian Volume Dramatic Look- volyymiripset

(80-100% täytetty) 5D-10D kuitua volyymiviuhkassa. 007-0,10. Kaarevuudet B,C,D,L  valittavissa.

Volyymiripsissä liimataan 5-10 kuitua yhdelle omalle ripselle. Tämä ei kuitenkaan vahingoita omaa ripseä yhtään, sillä volyymiripset ovat jopa 3 kertaa kevyemmät kuin klassiset. Volyymiripsikuiduista tehdään viuhka, jolloin paino jakaantuu tasaisemmin omalle ripselle.

Volyymit ovat klassisiin verrattuina paljon ohuemmat ja pehmeämmät.

Volyymiripsien paksuus vaihtelee 0.05-0.10. Ripsikuitu valitaan AINA asiakkaan oman ripsen paksuuden mukaan, sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pituuksia on 7-14mm. Ripsikuidun pituus valitaan asiakkaan toiveita kuunnellen ja asiakkaan silmänmuoto huomioonottaen.

Huolto väli ja ripsien pysyvyys on yksilöllistä, ja siihen vaikuttavat monet tekijät kuten mm. hormonit, stressi, oman ripsen kasvuvauhti ja ERITTÄIN TÄRKEÄÄ on kuinka hoidat ripsiäsi kotona.

Kuvia löytyy myös facebook-sivuiltamme.

 

Ripsiteknikkomme Niina on lopettanut ripsipidennysten teon jouluna 2017