Tatuoinnit

Tiloistamme löytyy myös rento ja siisti tatuointistudio Pretty in Ink.

Teemme kuvia valmiista malleista tai suunnittelemme kuvat alusta loppuun asiakkaan toiveiden mukaan. Myös peitekuvat, korjaukset ja vanhojen kuvien jatkaminen kuuluu palveluihimme!

Studion on tarkastanut ja hyväksynyt terveystarkastaja ja studio löytyy Hair & Ink Cornerin alakerrasta; sisäänkäynti on kuitenkin katutasossa normaalisti.

VMan-P501976 (1)

Mietityttääkö kannattaako tatuointia ottaa kesällä? Klikkaa kuvaa katsoaksesi video Niinan vierailusta Huomenta Suomi-ohjelmassa!

HINNASTO
PRICES

(Hinnat sis. alv. 24%)

Varausmaksu 50€/100€ (Hyvitetään tatuoinnin lopullisesta hinnasta)
Deposit

Hinnat alkaen 100€ (Minimiveloitus!)
Prices starting from

Tuntihinta 100€ (Laskutetaan tatuoimiseen käytetystä ajasta)
Rate by the hour

Päivätaksa 500€ (Maksimiveloitus päivästä)
Day rate

Pintapuudutus Emla-emulsiovoiteella 20€
Numbing with Emla

Maksutavat: käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit
Payment options: cash and most debit- and credit cards

HUOM! Kerrothan aikaa tiedustellessa/varatessasi JOS sinulla on budjetti!

AJANVARAUS

Huomioittehan, että työskentelen suurimman osan ajasta nitriilihanskat kädessä, jonka takia en juurikaan vastaa puhelimeen. Jos siis en vastaa juuri sillä hetkellä puhelimeen kun soitat, ole ystävällinen ja jätä soittopyyntö vastaajaan tai tekstiviestillä, niin tiedän palata asiaan! Muussa tapauksessa EN soittele työnumerooni tulleisiin puheluihin takaisin; koska numeroon tulee paljon markkinointipuheluita.

Tavoitatte minut kaikkein parhaiten sähköpostitse johon vastaan yleensä 2-7 arkipäivän kuluessa, mutta joskus vastauksessa, varsinkin kiireisinä aikoina, voi kestää pidempäänkin! Jos et ole saanut vastausta viikon kuluessa, ole hyvä ja lähetä sähköpostia uudelleen; sähköpostisi on myös voinut jäädä matkan varrelle!

Emme tatuoi päihtyneitä, raskaana olevia tai imettäviä, emmekä veriteitse tarttuvia tauteja sairastavia! Palveluihimme EI myöskään kuulu hennatatuoinnit EIKÄ genitaalialueen tatuoinnit!

Kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä! info@prettyinink.fi

0 comments on “TatuoinnitAdd yours →

Leave a Reply