TIIMI

Seija LindholmSeija Lindholm

Parturi-kampaaja

Seija on Hair & Ink Cornerin omistaja ja ollut alalla yli 30 vuotta. Yrittäjänä Seija on toiminut vuodesta 1997 ja liikkeenomistajana yli 15 vuotta. Hän taitaa niin naisten ja miesten hiustenleikkaukset, kaikenlaiset hiustenvärjäykset, permanentit, juhlakampaukset, hiustenpidennykset sekä ripsien ja kulmien värjäykset. Seija käy kouluttautumassa ja seuraamassa hiusalan trendejä joka vuosi hiusalan koulutustilaisuuksissa.

Niina Nyqvist

Tatuoinnit

Niina on erikoistunut anime- ja videopeli aheisiin tatuointeihin. Hän tekee myös muitakin tyylejä, mutta sydäntä lähellä ovat erityisesti nämä aiheet.

Niina on aloittanut tatuoimisen helmikuussa 2008 ja teki niitä päivätyön ja koulunkäynnin ohella aina vuoteen 2011 asti. Yrittäjänä Niina on aloittanut syyskuussa 2011. Tatuoimisen suhteen Niina on opetellut pääosin kaiken itse, mutta muutamat kokeneemmat tatuoijat ovat neuvoneet Niinaa matkan varrella. Niinalle tärkeintä on avoimuus ja luottamus hänen ja asiakkaan välillä. Jos jokin työssä/työn jäljessä vaivaa mieltäsi, niin Niina kyllä ottaa kaikki kysymykset ja palautteet vastaan.

Niinalle tatuointivaraukset ja tiedustelut suoraan info@prettyinink.fi tai whatsApp viestillä num. 0458891989.

Nora Hildén

Parturi-kampaaja

Nora on tiimimme  parturi-kampaaja. Nora taitaa erilaiset värjäystekniikat mm. erilaiset balayage ja liukuvärjäykset. Nora tekee mielellään kaikenlaisia parturi-kampaajan töitä; hiustenleikkaukset, mallinmuutokset ja kaikenlaiset hiustenvärjäykset ovat lähellä hänen sydäntään. Nora nauttii muodonmuutoksista sekä esim suuremmista tyylimuutoksista, jossa pääsee  miettimään asiakkaan parhaita puolia. Näin ollen tämän hetken trenditkin on hallussa useiden koulutuksien ansiosta.

Eveliina Marttinen

Parturi-kampaaja

Eveliina on tiimimme uusin jäsen ja hänen erikoisalaansa ovat erilaiset vaalennus- ja monisävyvärjäykset. Eve tekee mielellään niin naisten kuin miestenkin hiuksiin leikkauksia ja värjäyksiä. Tervetuloa tutustumaan!

Mari Lohikoski

Parturi- ja kampaamopalvelut

Mari on ollut alalla jo reilusti yli 20 vuotta. Hän on vuosien varrella käynyt eri koulutuksissa mm. Toni & Guy , Vidal Sassoon Lontoossa. Värjäykset ja luovat hiusleikkaukset ovatkin Marin ominta alaa. Hän seuraa hiustrendejä vuosittain mm. Pariisissa.

Iloisen ja pirteän Marin osaaviin käsiin pääsee soittamalla  tai tekstiviestillä num. 050 3221877

0 comments on “TIIMIAdd yours →

Leave a Reply